Forum - wolontariat EURO 2012
powrót do forumwolontariat EURO 2012
Wątek założony przez: aleksandrab94 (Lublin)
Wypowiedzi: 5
Opis: pytania dotyczące uczestnictwa w wolontariacie EURO 2012
aleksandrab94 , 2011-05-15 20:20
Witam ;)
Mam pewnego rodzaju problem, a mianowicie chciałabym uczestniczyć w wolontariacie EURO 2012, ale 18 lat kończę dopiero na początku czerwca 2012 roku, a jednym z warunków tego wolontariatu jest właśnie ukończenie 18 lat tylko, że najpóźniej 1 marca tego roku.
Nie wiecie może czy da się to jakoś obejść i mimo to mogłabym próbować składać aplikację?
A jeżeli nie w taki, to w czy inny sposób mogłabym pomagać w przebiegu całego EURO 2012 (ogólnie mówiąc)?
Jeżeli nie jesteście w stanie mi pomóc, to proszę przynajmniej o informację do kogo mogłabym się jeszcze zwrócić z tym pytaniem, kto byłby w stanie mi odpowiedzieć?
pozdrawiam ;)
eki , 2011-05-16 15:57
Niestety nie da się tego obejść, być może uda Ci się załapć na wolontariat miejski w miastach goszczących.
aleksandrab94 , 2011-05-16 16:28
Aha, a żeby dostać się chociażby na to, to również mam składać aplikację w to samo miejsce?
Marek Rybotycki , 2011-05-18 19:44
Niestety, nie zgodzę się z Kasią... na EURO 2008, w wolontariacie UEFA (nie miejskim), najmłodszym wolontariuszem był Polak, mój kolega. Jak się okazało, 18 lat kończył dopiero pod koniec maja, a turniej też odbywał się, jak wiadomo, w czerwcu. Jednak dzięki dobrej woli organizatorów udało się pokonać ten mały problem, zwłaszcza, że był dobrze zmotywowany do udziału w programie. Dlatego też tego rodzaju pytania można skierować, myślę, do volunteersPOL@euro2012.com
Rzeczywiście jest napisane, że trzeba skończyć do marca. Ale skoro ten kolega dał radę, warto się zapytać, warto próbować. W kóńcu ważna jest motywacja i chęć działania...
aleksandrab94 , 2011-05-18 23:49
Dziękuję, nawet nie wiesz jak mi pomogłeś i co najważniejsze, jeszcze bardziej zmotywowałeś ;)
DZIĘKI WIELKIE raz jeszcze;)
Zaloguj się aby dodać swoją wypowiedź.

Udostępnij na Facebooku Udostępnij na nk.pl Udostępnij na Twitterze
Udostępnij na Blipie Udostępnij na Wykopie Udostępnij na Flakerze